14 January, 2020

REALME MELANCARKAN TALIPON PINTAR TERBARU REALME 5i DAN BUDS AIR

PEMBUKA TIRAI 2020 , TERKINI REALME MENAWARKAN 2 PILIHAN BUAT PEMINAT ESTETIK DAN MUZIK.

PETALING JAYA, 14 Januari 2020 - realme Malaysia sebagai salah satu jenama yang semakin pesat berkembang waktu ini telah mengakhiri tanda tanya peminat realme seluruh negara dengan melancarkan dua produk yang amat dinantikan iaitu produk audio realme Buds Air dan telefon pintar realme 5i sebagai ahli baharu keluarga siri kelima (5) realme. Selain pelancaran pengenalan bagi tahun ini, realme Buds Air juga merupakan produk IoT pertama realme.Menurut Tiffany Teh seIaku Pengurus Jenama realme Malaysia, ”Tahun lepas merupakan tahun yang menakjubkan dan kami pasti rakyat Malaysia yakin bahawa realme akan terus membawa produk satu (1) lonjakan ke hadapan sejajar dengan misi dan visi kami. Hari ini, kami akan memulakan tahun 2020 dengan satu (1) Iagi kejayaan penting dengan menawarkan produk audio tanpa wayar, realme Buds Air. Tidak lupa juga, realme 5i dengan yang dikenali sebagai produk Quad Kamera Raja Bateri. Setiap produk yang kami bawakan ada pengelasan penggunanya tersendiri dan paling menjadi tumpuan sudah semestinya reka bentuk dan prestasi produk itu sendiri.”realme 5i - Quad Camera Battery Hero:

Model ini dikuasakan oleh cip pemproses Qualcomm Snapdragon 665 An 11nm, yang beroperasi pada kelajuan jam 2.06Hz bersama-sama dengan prestasi permainan yang dipertingkatkan dan generasi Qualcomm Al Engine ke-3. Sudah pasti memberikan prestasi cemerlang dalam segmen harganya. la dilengkapl dengan bateri sebesar 5000 mAh yang memberikan pengguna prestasi hayat bateri yang lama dan tempoh stand-by 30 hari.


realme 5i juga dilengkapi dengan pemisahan perlindungan tahan api dan tiga (3) kali perlindungan untuk menjamin keselamatan bateri. Bagi ciri kamera, la tersedia dengan quad kamera ultra lebar 119 ‘ lensa sudut lebar (8MP), kamera utama (12MP), lensa potret (2MP) dan lensa ultra makro (2MP). Kamera utamanya juga menyokong kesan EIS yang Iebih baik, jadi pengguna boleh mengambil video yang lebih stabil semasa bergerak.

Bagi nilai estetik, realme 5i mempunyai reka bentuk Matahari dengan kesan biji-biji di bahagian belakang yang diproses oleh mesin ukiran radium ketepatan lima-paksi Jerman yang terkemuka di industri. realme 5i boleh didapati pada dua (2) warna iaitu Aqua Blue dan Forest Green.realme Buds Air - True Wireless, Smart Assistant:

Produk yang menjadi tumpuan ini menawarkan pengalaman audio tanpa wayar, sekaligus memberikan kebebasan mendengar muzik di mana sahaja. Ciri audionya ditambah baik dengan custom R1 chip dan Bluetooth 5.0 yang membolehkan sambungan segera dan stabil antara realme Buds Air dan telefon pintar. Bukan itu sahaja, penggunaan realme Buds Air juga memberi prestasi bateri yang lebih baik dan akses kawalan pintar (smart assistant) yang menyenangkan.Dengan transmisi dwi-masa sebenar, realme Buds Air dioptimumkan dengan Mod Permainan yang memastikan pergerakan sempurna antara visual dan bunyi, iaitu kelewatan bunyi bagi mod biasa adalah 243.8ms, manakala bagi mod permainan adalah 119.3ms. Ini sudah pasti bakal menjadi buah mulut dan idaman setiap peminat mobile gaming tegar.
realme Buds Air juga dilengkapl dua (2) mlkrofon dengan teknologi Environment Noise Cancellation yang mengenal pasti setiap perkataan dan menyaring sebarang bunyi latar belakang. Semasa pengguna membuat panggilan contohnya, suara anda akan tetap jelas walaupun dalam suasana yang bising. Manakala bagi pengecasan penuh melalul kabel type-C, realme Buds Air boleh digunakan untuk tempoh sehingga 17 jam. Dari segi reka bentuk, realme Buds Alr mempunyal bentuk kanal telinga yang sangat sesuai secara semulajadi terintegrasi dengan telinga anda.Produk realme Buds Air turut menyokong operasi sentuhan pintar dan menyediakan kawalan pintar untuk menjawab atau menamatkan panggilan, menukar muzik, melancarkan pembantu suara serta keluar masuk mod prestasi dengan sentuhan. Teknologi melalui Google Assistant ini membolehkan seseorang menikmati gaya hldup pintar baharu tanpa mengeluarkan telefon, boleh mengawal playback muzik, panggilan, pelarasan volume dan perkhidmatan maklumat, seperu cuaca.Maklumat Jualan Produk:
VERSI | WARNA | TARIKH JUALAN

realme Buds Air | Putih | Jualan online pertama Shopee: 21 Januari 2020 bermula 12AM http://bit.ly/shopeetws

realme 5i | Aqua Blue, Forest Green | Jualan online pertama Lazada: 28 Januari 2020 bermula 12AM http://bit.ly/lzdr5i

Jualan offline pertama: 18 Januari 2020

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut realme Malaysia.
 #QuadCameraBatteryHero #realWireless #realme5i #realmeAirBuds #realmeMalaysia

Mengenal realme:

realme adalah sebuah jenama teknologi yang khusus dalam menyediakan telefon pintar berkualiti tinggi seiring dengan pegangan ’Dare to Leap’. Jenama ini secara rasmi telah dilancarkan pada 4 Mei 2018 oleh pengasas Sky Li, bersama sekumpulan anak muda yang berpengalaman dalam industri telefon pintar. realme juga komited dalam menawarkan prestasi berkuasa bagi setiap model yang dibangunkan, selain berani menawarkan reka bentuk bergaya, perkhidmatan yang tulus dan penerokaan berterusan bagi inovasi telefon pintar. 

Terbaharu, jenama realme telah dinobatkan sebagai salah satu (1) jenama Global TOP 7 Smartphones bagi suku ketiga (Q3) tahun 2019 dengan pengguna berdaftar mencapai 17 juta dalam tempoh hanya setahun, menjadikannya jenama paling pesat berkembang. 

Selain itu, realme telah berkembang secara global ke lebih 20 buah negara seperti China, India, Asia Tenggara, Eropah, Rusia, Pakistan dan Afrika termasuk Mesir.

#realAIoT #realWireless #MYrealmeBudsAir #realmeMalaysia @realmemalaysia

No comments:

Post a Comment

TANDUS SKUAD PEMUSNAH