05 January, 2019

YUNA & CHRISTY NG BERGABUNG

YUNA DAN CHRISTY NG BERKERJASAMA MENGHASILKAN KOLEKSI BAG DAN KASUT. 

Yuna Zarai, penulis lagu dan juga penyanyi terkenal tanah air yang lebih dikenali sebagai Yuna telah menyertai pasukan pereka kasut dan beg tangan jenama dari Malaysia iaitu Christy Ng. Kerjasama mereka adalah untuk menghasilkan aksesori terhad yang mempersonakan gaya dan arah artistiknya. Kerjasama ini bertujuan untuk menghasilkan kasut dan beg berjenama yang berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan yang boleh dicapai oleh semua pemgemar bag tangan dan kasut wanita. 


"Dengan memakai sepasang kasut yang betul, Yuna boleh menakluki dunia" . Malaysia yang sentiasa menjadi pusat pembuatan nombor 1 di Asia Tenggara. Ada ketikanya  juga turut digelar sebagai Itali Asia. Koleksi ini juga turut memberikan penghormatan kepada industri dan warisan pembuatan kasut di Malaysia ketika kita memartabatkan pencapaian rakyat Malaysia di mata dunia.
Yuna Collection Christy Ng adalah mengenai kecanggihan yang bertenaga. Tema malam itu ialah "Titanium" yang melambangkan wanita 'lron Lady' dalam kedudukan kepimpinan dan wanita menolak segala batasan dalam masyarakat. Tema ini diilhamkan oleh kesukaran yang dihadapi oleh kedua-dua wanita dalam menentang norma kehidupan dan bagaimana stereotaip masyarakat terhadap peranan seorang wanita. Kedua-duanya mereka berharap dapat melihat lebih ramai wanita mengikuti impian mereka dan mengejar cita-cita mereka terhadap semua kemungkinan dan pengkritik sambil tetap berpegang kepada apa yang mereka percayai.
Acara ini telah diadakan di Galeri Jualan Pusat Jualan Pusat Bandaraya Kuala Lumpur (BBCC). Sepanjang malam, tetamu telah dijemput untuk secara literal melangkah ke dunia Titanium koleksi keanggunan futuristik. Yuna mendapat pesta itu bermula dengan persembahan yang bertenaga diikuti oleh makanan ringan yang disediakan oleh Salad Atelier. Satu kedai Christy Ng Pop Up eksklusif turut didedahkan, memberi tetamu dan selebriti tempatan peluang untuk membuat pratonton dan menjadi orang pertama yang memiliki sekeping koleksi. Koleksi ini akan dilancarkan di semua kedai Christy Ng di seluruh negara, serta dalam talian. Pada 5 Januari 2019. Koleksi keseluruhannya dengan bangga dihasilkan dan buatan tangan di Malaysua dan harga kompetitif di bawah RM 199.00.


Christy Ng adalah seorang pereka kasut yang mengasaskan www.ChristyNg.com . Syarikat ini adalah peruncit kasut & beg tangan berbilang saluran dengan pelanggan dari 30 negara yang berbeza di seluruh dunia. Christy Ng Shoes mempunyai kedai runcit di seluruh negara di Mid Valley Megamall, 1 Utama Shopping Centre. MyTOWN, KL SOGO, AEON Tebrau City dan tidak lama lagi akan dibuka Mid Valley South Key di Johor Bahru. Christy Ng Shoes terkenal kerana keupayaannya untuk menyesuaikan kasut, kasut perkahwinan. dan keselesaan kasut dan kasut kerjanya.

CHRISTY NG
Christy Ng Sdn Bhd
012-287 8909
christy@christyng.com

#maestromediamy #yuna #christyng #handbag #shoe 

No comments:

Post a Comment

GO EAT DAN GO BIG