21 November, 2018

KU TAKKAN MENYERAH - CFU DMS

Petaling Jaya, 21 November 2018 - DATO’ SERI DR MUHAMAD RUSLAN SHAH atau lebih mesra dikenali sebagai CFU DMS ,Presiden dan pengasas produk DMS360. Telah menghasilkan single kedua beliau yang berjudul ” KU TAKKAN MENYERAH ” hasil kerjasama dengan Adi 6ixthsense sebagai penerbit serta pengubah lagu yang berentak pop rock bersesuaian dengan suara CFU DMS , dan juga Emma Rockers sebagai penulis lirik bersama Dato’ Seri Dr Muhamad Ruslan shah. Lagu ini mengisahkan perjuangan DATO’ SERI DR MUHAMAD RUSLAN SHAH (CFU DMS), dari awal pembabitannya sebagai seorang pengasas produk, daripada kejatuhan dalam perniagaan seterusnya sehingga kebangkitan semula diceritakan didalam lagu ini. 

Di dalam Music Video “KU TAKKAN MENYERAH"  lakonan bersama dengan artis jemputan pelakon sensasi Zarina Zainoordin AF yang menghidupkan watak sebagai isteri kepada CFU DMS. Lagu ini juga merupakan pencetus semangat perjuangan dalam diri untuk semua lapisan masyarakat sebagai pengajaran untuk terus berjaya dalam kehidupan. Alhamdullilah selepas lagu ini siap dirakamkan, ianya telah mendapat sambutan luarbiasa. 

Semangat Perjuangan yang harus ada dalam diri setiap insan untuk berjaya dan tidak kenal erti mengalah.


Single terbaru ” KU TAKKAN MENYERAH ” ini juga telah menarik perhatian pihak FMC MUSIC SDN BHD sebagai PENGEDAR (DISTRIBUTOR). Untuk sebarang maklumat lanjut, anda boleh menghubungi pihak Management CFU DMS Impact Music & Entertainment, En. Sazalie Hj Maswasie / Puan Emma di Talian 011-2780 8886


RECORD LABLE: IMPACT MUSIC & ENTERTAINMENT
EDARAN: FMC MUSIC SDN BHD


PENGURUSAN: IMPACT MUSIC & ENTERTAIMENT

Email: impact.ime.msia@gmail.com
FB: impact music
IG: @impact_music

CFU DMS Laman media sosial -
IG: dato_seri_shah
Official FB: seri shah

No comments:

Post a Comment

GO EAT DAN GO BIG