03 October, 2018

OH MY FAMILY MUSIM KE-2 BAKAL BERMULA


Kembali untuk siaran musim kedua, Oh My Family ! menampilkan lima buah keluarga selebriti yang baharu iaitu keluarga Nabil Ahmad, Black Hanifah, Shuib Sepahtu, Sharifah Shahirah, dan pelakon sinetron popular Indonesia, Ussy Sulistiawaty. Gelagat kesemua ahli keluarga dapat dilihat dalam menyelesaikan tugasan tugasan yang diberikan. Perkara yang menarik apabila kedua ayah dan ibu harus membantu anak anak mereka menyelesaikan kerja atau anak membantu kedua ayah dan ibu ? Sama sama kita saksikan nanti.
Razlin Irawati Johar, Penolong Naib Presiden Gen Next Astro berkata: “Imbas kembali Oh My Family! musim pertama, ia menampilkan keluarga selebriti Dato’ Aaron Aziz, Dato’ Fazley, Rita Rudaini, Azad Jazmine, dan Aziz M. Osman. Suka untuk saya kongsikan dengan semua, program ini telah berjaya mencatat tontonan tertinggi sebanyak 2.2 juta dan episod pertamanya juga trending dalam carta 10 video terbaik di Youtube pada April 2018. Kejayaan ini mendorong kami untuk menerbitkan episod khas iaitu Oh My Family! Raya pada Jun lalu yang dijayakan oleh keluarga selebriti Rozita Che Wan, Shaheizy Sam, Ajak Shiro dan Tya Ariffin. 

Melihat akan sambutan hebat yang diraih, kami bawakan Oh My Family! musim kedua pula dan keluarga selebriti yang terlibat tidak kurang hebatnya. Mereka terdiri daripada keluarga selebriti Nabil Ahmad, Black Hanifah, Siti Sarah, Sharifah Shahirah dan keluarga pelakon sinetron popular Indonesia, Ussy Sulistiawaty. 

Kehadiran selebriti Indonesia terkemuka pada musim kedua ini amat bermakna sekali buat Oh My Family!. Ia menunjukkan program ini telah mula meraih kepercayaan dan perhatian daripada pihak luar. Kami yakin, konsep serta mesej yang dibawakan oleh program ini merupakan faktor utama yang menjadi tarikan penonton, selain daripada barisan keluarga selebriti yang terlibat. Dengan sokongan yang berterusan daripada semua pihak, tidak mustahil suatu hari nanti program ini berjaya menempa kejayaan di pasaran antarabangsa pula. Semoga program Oh My Family! terus memberi manfaat kepada penonton khususnya ibu bapa dan melakar pencapaian yang lebih membanggakan.”
 Program sebanyak lapan episod ini di boleh ditonton di saluran Astro Ria (saluran 104), Ria HD (saluran 123) dan Astro Ceria (saluran 611) pada setiap Rabu bermula 10 Oktober 2018, jam 9 malam. Untuk tontonan di platform digital, Oh My Family! musim kedua boleh dinikmati menerusi on demand, aplikasi Astro GO bagi penonton di Malaysia dan Tribe bagi penonton di Indonesia.

No comments:

Post a Comment

GO EAT DAN GO BIG