24 September, 2018

KEMUNCAK KONSERT BIG STAGE AKHIR

Kemuncak Akhir Konsert BIG STAGE untuk kali yang terakhir ini bersama pengacara hebat Alif Satar serta Sherry Al Hadad.DJ Ayana merancak kan serta menghangatkan pentas dengan aksi serta lagu yang mengoyangkan dewan . 


Memperkenalkan 5 finalist pentas akhir BIG STAGE yang bersaing untuk menjadi juara. Baby Shima , Syafiq Farhain , Sarah Suhairi , Wani Kayrie dan Afieq Syazwan.

Persembahan dimulakan dengan aksi dan nyanyian daripada 2 orang artis yang hebat mengamatkan lagi suarasa pentas Big Stage akhir ini.


Juri Tetap setiap minggu untuk kali terakhir di konsert Big Stage, Faizal Tahir dan Dato Seri Siti Nurhaliza di barisi juga juri jemputan Mas Idayu dan Mark Adam.

Wani Kayrie
62.15%Baby Shima
58.58%Syafiq Farhain
64.37%Afieq Syazwan
62.17%


Sarah Suhairi
66.05%Alec Benjamin
Persembahan khas Penyanyi dan Penulis Lirik daripada Phoenix, Arizona, USA 


Persembahan daripada 5 bekas peserta Big Stage 


Tidak ketinggalkan juga persembahan daripada juri tetap Faizal Tahir dan Dato Seri Siti Nurhaliza di iringi oleh pengacara Alif Satar dan Sherry Al Hadad turut memeriahkan suasana sementara menunggu keputusan akhir. 
Debaran Wani Kayrie, Syafiq Farhain, Afieq Syazwan, Sarah Suhairi dan Baby Shima ketika pemgumuman peratusan markah di skrin JUARA BIG STAGE 2018 MUSIM PERTAMA
SARAH SUHAIRI   

MEREKA YANG BEKERJA KERAS DISEBALIK TABIR BAGI MENJAYAKAN PROGRAM
BIG STAGE


No comments:

Post a Comment

GO EAT DAN GO BIG