13 August, 2018

BIG STAGE 2018 KONSERT MINGGU KE-2

Persaingan 10 peserta BIG STAGE untuk konsert minggu ke-2. Setiap peserta haruslah sentiasa meningkatkan mutu nyanyian demi untuk terus melangkah ke minggu minggu yang seterusnya.


Pengacara Big Stage Alif Satar dan Sherry Al-Hadad

Juri Tetap Big Stage Dato Seri Siti Nurhaliza dan Faizal Tahir bersama juga juri jemputan untuk minggu ke-2 ini iaitu Tomok.


WANIE KAYRIE


SYAFIQ FARHAIN


AFIEQ SYAZWAN


SISSY IMANN


ARIFF BAHRAN


BABY SHIMA


Baby Shima telah jatuh pengsan sejurus selepas dia menghabiskan persembahan di atas pentas. Baby Shima dikatakan pengsan kerana terlalu penat dan tidak mendapat rehat yang secukupnya. Baby Shima berulang alik Malaysia Indonesia beberapa kali dalam seminggu bagi memenuhi permintaan pertunjukan yang diadakan disana malah dia hanya sempat mengadakan latihan hanya sekali sahaja untuk Big Stage ini.

TAJUL


SARAH SUHAIRI


FARA HEZEL


ANDI BERNADEEPeratusan permarkahan pada minggu ini menyaksikan 3 terbawah adalah Tajul , Wani Kayrie dan Fara Hezel. Setelah dimasuk kan dengan undian daripada applikasi Tik Tok peratusan terbaru telah menyelamatkan Tajul dan Wani Kayrie seterusnya menyebabkan Fara Hezel tersingkir pada konsert yang ke-2 ini. Fara Hezel terpaksa mengucapkan selamat tinggal pada peserta peserta yang lain. 

No comments:

Post a Comment

GO EAT DAN GO BIG