30 July, 2019

EBOOK ZERO TO HERO DATO ALIFF SYUKRI

FROM ZERO TO HERO MENGENAI RAHSIA KEJAYAAN DAN TEKNIK PERNIAGAAN


Dato Aliff Syukri sekali lagi melangkah memperluaskan empayer nya dengan melancarkan E-BOOK mengenai "RAHSIA KEJAYAAN DAN TEKNIK PERNIAGAAN". E-book "FROM ZERO TO HERO" memperlihatkan rahsia dan selok belok dalam perniagaan untuk berjaya serta menceritakan teknik teknik dalam perniagaan. Beliau bukannya seorang yang berkelulusan tinggi namun mampu membuktikan sesuatu kejayaan itu datang dari usaha gigih individu itu sendiri. 


APAKAH YANG TERKANDUNGAN DI DALAM E-BOOK ?


1. Kandungan dalam e-book ini adalah berdasarkan pengalaman daripada Dato Aliff sendiri yang bergelumang selama 12 tahun dalam dunia perniagaan.

2. Terdapat 8 teknik / cara yang dikongsi bersama dalam e-book ini juga diselitkan 3 lagi teknik sebagai bonus.

3. Setiap e-book ini  akan dihantar kepada pemilik dalam bentuk PDF file melalui email.

4. E-book ini adalah yang pertama dan terakhir daripada Dato Aliff Syukri. Selepas ini tiada lagi e-book yang akan dihasilkan.


5. Kepada setiap individu yang membeli e-book ini , anda sangat potensi untuk mendapat DOUBLE INCOME. 

- Yang pertama, sekiranya anda mempraktikan ilmu yang Dato Aliff Syukri kongsi di dalam ebook, anda telah pon mendapat PENDAPATAN. 

- Yang Kedua, sekiranya anda turut serta menjadi ejen affiliate dan mempromosikan ebook ini maka anda akan mendapat PENDAPATAN TAMBAHAN. Berbaloi bukan?



Kejayaan demi kejayaan yang dikecapi oleh Dato Aliff Syukri adalah hasil daripada sistem strategi dan marketing perniagaan yang kini dikongsi dengan orang ramai. Perkara ini semua terkandung di dalam e-book yang beliau hasilkan dan menjadi perkongsian bagi mereka yang ingin berjaya.




HARGA EBOOK
- Harga e-book ini hanya lah RM70 sahaja. Harga akan juga bakal dinaikkan secara berperingkat RM80, RM90 dan RM100.

- Penjualan e-book ini hanya dibuka untuk tembuh SEBULAN sahaja. Sehingga 31 Ogos 2019

CARA PEMBELIAN
- Melalui website E-BOOK  ( <- click link )

ATAU
- Mana2 link affiliate yang terlibat sahaja.
- Selepas pembayaran berjaya anda akan dapat email Link Download secara automatic.
Pastikan email yang anda masukkan itu betul.

TARGET JUALAN 
- 15,000 unit dalam masa sebulan.

PESANAN
- Pembelian hanya melalui website sahaja. 


APA ITU AFFILIATE
- Affiliate adalah merujuk kepada Ejen Jualan Ebook.
- Komisen affiliate 50%. Komisen anda boleh dilihat terus melalui system.
- Ada cabaran affiliate selama sebulan
- Top 10 Affiliate akan dapat hadiah istimewa dari dato
- Tidak dibenarkan untuk beli melalui link affiliate sendiri.
- Komisen affiliate akan dibayar dalam masa 7 hari selepas cabaran affiliate tamat.
- Anda perlu beli ebook Zero to Hero terlebih dahulu untuk melayakkan anda join affiliate ini.
- Link pendaftaran affiliate diberikan melalui email selepas pembelian ebook berjaya.

PERINGATAN
- Tak boleh sebarkan kepada orang lain secara percuma atau berbayar.
- Ejen jualan dibuka hanya melalui affiliate sahaja.
- Tak dibenarkan untuk jual sendiri dengan memberikan link download ebook sendiri.
- Jom bersama Dato untuk menyebarkan cara untuk dapat income baru secara online melalui penjualan ebook Dato dengan cara join Affiliate Ebook Zero To Hero.

1 comment:

  1. ☺Ebook Abang Terlajak Laris - BARU LAUNCH !
    Panas panas lagi bila satu Malaysia diletopkan dengan pelancaran Ebook terbaru Dato Aliff Syukri.
    Dato Aliff Syukri dulu hidup susah payah, datang dari keluarga berpecah belah dan nak makan sehari pun sukar sangat.
    Beliau akhirnya sampai ke tahap sekarang. Satu Malaysia kenal sangat dengan keletah dan kerenah Dato Aliff Syukri ni.
    Jadi kali ini Dato Aliff Syukri nak kongsi kan pahit manis dan ranjau enau dalam belukar dunia bisnes yang beliau tempohi sendiri.
    Dalam ebook ni, kalian akan dibentangkan seluasnya kisah perjuangan Dato Aliff Syukri..
    Dari individu yang HIDUP SUSAH... sekarang dah berjaya MEMBINA EMPAYAR BISNES YANG SANGAT BESAR.
    Antaranya :-
    1. Cara mencari KEKUATAN SEBENAR menjadi KAYA RAYA.
    2. Cara mula bisnes dengan MODAL yang RENDAH
    3. Cari FUNDER untuk bisnes
    4. Cara CARI EJEN
    5. Cara saya TAHAN KENA KRITIK
    6. Cara saya BUANG MALU
    7. Cara saya URUS MASA
    8. Cara saya sentiasa POSITIF dan AKTIF
    Dalam Ebook ZERO TO HERO, Dato Aliff Syukri beritahu RESEPI KEJAYAAN beliau.
    Moga dengan baca ebook ini, kalian akan belajar dari pengalaman Dato dan ianya menjadi sumber inspirasi untuk kalian semua MAJU dan BERDAYA SAING.
    Sekarang ni Ebook ni di jual dengan harga RM 70 sahaja.
    Namun harga bakal naik ke RM 99. Jadi kalian semua patut buat tindakan segera.
    Klik link di bawah untuk pembelian.
    https://bit.ly/2MupoxM
    https://bit.ly/2MupoxM
    https://bit.ly/2MupoxM
    https://bit.ly/2MupoxM
    Beli sekarang pada harga terlajak laris RM 70 sebelum naik ke harga terlajak tinggi RM 99.

    ReplyDelete