29 April, 2019

TAMAR MILK SHAKE DAN SERUM BREAKOUT FARRA BEAUTY

TAMAR MILK SHAKE 
FARRA BEAUTY


Sempena kehadiran bulan ramadan yang bakal tiba tidak lama lagi Farra Beauty telah melancarkan satu  produk terbaru mereka iaitu Tamar Milk Shake berserta dengan Serum Breakout .

Tamar Milk Shake yang berasaskan susu ini serta dicampurkan dengan buah tamar adalah amat sesuai untuk diminum dibulan puasa semasa tengah berpuasa. Tamar Milk shake ini sesuai untuk diambil ketika sahur yang mana sekurang kurangnya dapat mengenyangkan diwaktu siang hari.

Serum Breakout pula lebih pada kegunaan pada muka. Serum ni bertindak untuk menyerikan kulit, kulit berminyak dan pelbagai lagi keberkesanannya ( info boleh didapati di bawah )Farra Beauty sudah berada di dalam pasaran sejak 2010. Bagi Produk Serum Breakout, produk ini hanya mengunakan bahan bahan semulajadi. Produk yang sudah mendapat sijil KKM serta melepasi ujian di makmal. Menurut Farra produk Serum Breakout tidak mempunyai merkuri dan selamat digunakan. Farra Beauty juga mengeluarkan produk Skin Care manakala bagi produk Serum Breakout & Tamar Milk Shake merupakan produk baru. 


Keterangan mengenai produk ini .Kesemua produk dari Farra Beauty kini  sudah boleh dibeli secara online atau melalui stokis yang dilantik seluruh di Malaysia.

Bagi sesiapa yang mahu membeli produk terbaru dari Farra Beauty, antaranya Serum, Tamar Milk Shake boleh dapatkan secara online di Facebook & Instagram Farra Beauty

No comments:

Post a Comment

GO EAT DAN GO BIG