28 April, 2019

LULU HYPERMARKET RAMADAN ISTIMEWA

PROMOSI JUALAN HEBAT BULAN RAMADAN DI LULU HYPERMARKET, KUALA LUMPUR


Kehadiran bulan Ramadhan yang bakal tiba tidak lama lagi pastinya ramai tidak akan melepaskan peluang untuk menikmati barangan keperluan rumah dari pakaian lelaki dan perempuan ,ruang tamu sehingga ke keperluan dapur . Di LULU HYPERMARKET pelbagai barangan boleh didapati dengan harga harga yang sangat berpatutan dan diskaun diskaun yang hebat.

Jualan Ramadan (1 Mei - 10 Jun 2019) 

Destinasi membeli-belah muktamad ini di mana pelanggan dapat menikmati penjimatan sehingga 70% pada fesyen, kasut, beg tangan, elektronik / IT, telefon bimbit, isi rumah, perabot rumah, mainan & bagasi. Di samping itu juga penjimatan besar pada produk harian, barang-barang segar, barangan runcit makanan & barangan bukan makanan. Lulu dikenali kerana mempunyai pilihan luas kurma berkualiti terbaik dari seluruh dunia, yang diimport secara eksklusif untuk memenuhi keperluan bulan suci ini. Anda boleh mendapatkan Ajwa, Kudhri, Mejdoul atau tarikh premium lain dengan harga yang sangat baik di sini, serta barangan roastery lain untuk memuji buka puasa anda. Jangan lupa untuk mencuba makanan istimewa tempatan, India & Arab & makanan pencuci mulut kami, ini sangat sedap! Ini cara yang sempurna untuk persiapan awal anda untuk tempoh perayaan yang akan datang.

Bazar Raya (sehingga 21 Mei 2019) - Kawasan Promosi, Aras 2, Tempat di mana anda boleh mencari semua yang anda perlukan Raya di bawah satu bumbung. Dapatkan penjimatan hebat dengan barang-barang promosi Must-have Raya seperti barangan isi rumah & barangan rumah, elektrik, elektronik, kasut & bagasi. Jenama besar seperti Philips, Panasonic, Sony, Samsung, LG, Sharp, Tefal, JBL dan banyak lagi turut serta. Terletak di Kawasan Promosi, Tingkat 2, ini adalah masa yang tepat untuk memberikan rupa baru ke rumah anda untuk Raya yang akan datang! Jangan ketinggalan tawaran hebat ini!

Tidak ketinggalan juga penyeri setiap lelaki ,wanita dan kanak kanak iaitu pakaian pakaian , kasut  dan sebagainya yang sesuai untuk dipakai semasa Hari Raya nanti dengan ada diantaranya memberikan tawaran diskaun yang berpatutan untuk seisi keluarga. 
Bulan Ramadhan pastinya tidak lengkap tanpa ada buah kurma. Di LULU Hypermarket perlbagai jenis pilihan buah kurma boleh didapati di sini. Sama ada buah kurma yang dibeli secara paket atau pun timbang. Dengan ini pembeli boleh lah membeli mengikut citarasa dan selera tersendiri.
LULU Hypermarket juga menyediakan pelbagai bahan bahan basah seperti ikan, udang, ayam, daging dan sebagainya bagi keperluan harian.  Kesegaran yang tidak perlu dipertikaikan lagi kerana di LULU Hypermarket ini mereka mementingkan kepuasan pembeli menikmati barangan yang segar.
Sekiranya anda tidak sempat untuk berbuka puasa semasa sibuk membeli belah, LULU Hypermarket turut menyediakan makanan yang telah sedia dimasak dan boleh menikmati dengan pelbagai juadah yang disediakan. Promosi Mingguan (pada hujung minggu) pelanggan juga boleh menikmati tawaran hebat mengenai makanan segar, makanan panas, roti & barangan runcit, serta item terpilih dari kategori lain dalam promosi hujung minggu khas ini. Cepat kerana kami mendapat tawaran istimewa untuk semua orang!


Peraduan Dream Drive (1 Mei - 1 September 2019)
Selepas Peraduan "Shop & Win" yang berjaya tahun lepas, kami terus mengadakan pertandingan yang sama, dan kali ini dengan hadiah yang lebih baik. Pada tahun ini, kami memberi 2 Proton X70 sebagai Hadiah Utama bersama-sama dengan hadiah yang lebih menarik seperti Apple iPhone 7+, TV LED UHD dan Baucar Hadiah Lulu. Apa yang perlu anda lakukan ialah membelanjakan RM75 & ke atas dalam satu resit tunggal dari Lulu Hypermarket & Department Store semasa tempoh promosi, dapatkan kupon cabutan bertuah anda. Isikan butiran anda, jatuhkan ke dalam kotak undian bertuah dan anda akan berlari untuk memenangi hadiah-hadiah hebat ini. Semudah itu! Untuk pemilihan pemenang, akan ada 2 sesi, yang pertama akan diadakan pada 5 Julai dan yang lain akan pada 6 September 2019. Pelanggan boleh merujuk kepada jawatan promo FB Lulu, poster di dalam rumah & perkhidmatan pelanggan untuk butiran mengenai terma & syarat.


No comments:

Post a Comment

GO EAT DAN GO BIG